Webové stránky / Identita / Loga
Project: knick-knack
Světla a jemná identita odráží celkové pozitivní pojetí značky.
Speciální písmo vytvořeno pro použití v různých firemních vizuálech přispívá k přátelské a veselé image společnosti. Svými barvami a cukrářskými tvary odkazuje na ručně vyráběné zboží.
Vizuální stylistika uplatnila vzory připomínající krásné fotky z dětství: měkké linie, jasné, ale
ne křiklavé barvy - vše, co člověka přivádí do pozitivní nálady a vyvolává v něm slavnostní pocity.
První kolekce hraček Knick-Knak věnovaná období Vánoc byla vytvořena na základě speciálního konceptu Vánoční pekárny – pohádkové domácí výrobny, kde pan Knick a pan Knack dělají své sváteční pochoutky, které později mění v designové suvenýry. Kolekce sestává z vánočních ozdob a svícnů, ručně vyrobených z ekologických materiálů.
упаковка для ёлочек
Ekologické pojetí projektu doplňuje moderní „řemeslné“ balení.

Knick – knack je líbivý projekt evropských designérů, který jsme rozvíjeli od samého počátku. Všechno začalo nápadem otevřít stylový obchod, dokonale padnoucí atmosféře Prahy. Inspirován sladkými vánoční trhy starého kontinentu s krásnými suvenýry, lahůdkami a tretkami jsme vytvořili značku Knic-knack – ruční výrobu designových hraček a domácích dekorací, způsobem šetrným k životnímu prostředí. Podnik má i své pracovníky z říše fantazie: dvě roztomilé veselé postavičky - Knicka a Knacka, kteří vyrábí krásné maličkosti ve své kouzelné továrně, plné veselého tlachání a zpěvu.
Pro značku jsme odvedli velký kus práce: vymysleli jméno, produktový a obalový design, vzory spojené se značkou, logotypy a celou vizuální identitu, sadu ilustrací i webové stránky.
Logo Knick-Knack je v grafickém stylu. Jasné linky dokonale ladí s měkkými pastelovými barvami
v různých variacích. Dvě prominentní "K" na začátku obou "Knick" a "Knack" s jasně řezanými prvky jakoby zobrazují siluety obou pohádkových postaviček spojených se značkou.
Get
in touch
Name
Phone
Email
Text
Send